elerhetosegeink.htm

ROTO a tetőtér ablaka


A Roto innovatív tetőtéri ablakainak és szolár-rendszereinek köszönhetően évtizedes hagyományokkal bíró, elismert világcég, amely nagy tapasztalatokkal rendelkezik a lakóterek komfortossá és minőségivé tételében. A fejlesztések során a termékek tetszetős küllemének kialakításán túl fontos szempont volt a komfortérzet megteremtése és a maximális kényelem biztosítása.

A Roto-Frank céget 1935-ben Wilhelm Frank technikus feltaláló alapította Stuttgartban. Ma innovatív termékeivel, tetőtéri ablakaival, szolárrendszereivel és padláslépcsőivel ]apántól Új-Zélandig, az USA-tóI Franciaországig világszerte jelen van, a bukó-nyíló nyílászáró vasalatok gyártásában pedig a Roto piacvezető helyet foglal el. Magyarországon a lövői gyár az európai vasalatgyártás egyik fontos bázisa.

ROTO innováció
Az az innovatív felnyíló nyitásmód, amelyet a Roto 35 évvel ezelőtt fejlesztett ki, új dimenzióba helyezte a tetőtér komfort jának fogalmát. A több szabad teret biztosító nyitásmódok kialakítása azóta is a fejlesztések egyik fő iránya. A másik fontos szempont a felhasznált alapanyagok minősége. A Roto-nál nemcsak kiváló minőségű fábó~ hanem egyedülállóan, többkamrás múanyag profilból is készítenek tetőtéri ablakokat. A beépítés megkönnyítése érdekében az ablakokat gyárilag párazáró fóliacsatlakozással látják el.

Speciális nyitási módok - több tér
A Roto professzionális vasalattechnikájának köszönhetően egyedi nyitásmódú tetőtéri ablakokat kínál. Minden Roto tetőtéri ablak alsó kilincskezelésú, így a magasabbra tervezett ablakok nyitása sem okoz problémát.
A hagyományos billenő ablakszárnnyal szemben a speciálisan billenő és a felnyíló-speciálisan billenő tetőtéri ablakok esetén az ablakszárny nem nyílik be a tetőtérbe, így több teret, szabadabb kilátást biztosít a lakóknak.

84. széria
73. széria
43. széria
kiegészítők
árlista
részletes árlista