elerhetosegeink.htmajanlatkeszites.htm

ROTO / kiegészítők

Fény és hővédelem télen-nyáron
A Roto tetőtéri ablakokat a külső és belső árnyékoló rolók, a külső redőnyök széles választéka valamint a távmozgatáshoz szükséges elektromos és mechanikus kiegészítők teszik teljessé.

Dekoráció
A tetőtérbe áradó túlzott, zavaró fény mennyiségét csökkenthetjük a belső és külső árnyékolók alkalmazásával, de a tetőtér védelme, és a komfort növelése mellett a kiegészítők fontos funkciója a dekoráció is.

Redőnyök
A ROTOTHERM redőnyök a fény mennyiségének szabályozása mellett jelentős szerepet játszanak a téli- és nyári hóvédelemben, valamint a természet szélsőséges igénybevételé nek pl. a jégeső hatásának csökkentésében. A ROTOTHERM redőnyök mechanikus, elektromos és szolár motoros felszereltséggel is megvásárolhatóak. A ROTOTHERM redőnyök nagy előnye, hogy a redőny pozíciójától függetlenül az ablakszárny akadály nélkül mozgatható.

Külső screen árnyékoló
A tetőtéri lakások, különösen a nyári hónapokban, könnyen felmelegedhetnek. A Roto külső Screen árnyékoló rolósűrű szövésű üvegszál erősítésű anyagának köszönhetően hatékony megoldást kínál a felmelegedés megelőzésére. A rolóműködésének lényege, hogy a napsugarakat azelőtt kiszűri, hogy azok az ablak üvegfelületét elérnék. Működtetése rugós mechanizmusának köszönhetően rendkívül egyszerű.

Belső árnyékolók, reflektor rolók
A Roto belső árnyékolói védenek a nemkívánatos tekintetek és az erős napfény ellen. Az ablakszárnyon elhelyezett roló több pozícióban rögzíthető, ezáltal könnyedén szabályozhatja mennyi fényt enged a lakótérbe. A külső reflektor roló alumínium bevonata a napsugarak jelentős részét visszaveri, téli időszakban pedig a lakótér hővesztését csökkenti.

Roto sötétítés
A Roto fényzáró rolóival bármilyen külső fényviszony mellett is teljes sötétséget biztosíthatunk. A rolót alumíniumkeret szegélyezi, amely tökéletesen lezárja a fény útját. Az alumíniumkeret segítségével a roló tetszőleges állásban rögzíthető.