elerhetosegeink.htm

VELUX tetőtéri ablakok - az új generáció


Filozófiánk: felkínáljuk Önnek a természet értékeit!

Az idővel az igények is változnak. Az egyre sokrétűbb elvárások a VELUX tetőtéri ablakok továbbfejlesztését is megkövetelték. Az új generáció modern formatervezése, egyszerű beépíthetősége már ma megfelel a holnap igényeinek. Új generációs VELUX tetőtéri ablakok – Önnek terveztük a változó követelmények fényében.

ÚJ MEGJELENÉS
Az ablak takarólemezeinek anyaga alumínium, mely utólagos karbantartást nem igényel. Az új világosszürke szín bármilyen tetőfedő anyaghoz illeszkedik, és nem töri meg a tető egységét. A takarólemezek élei lekerekítettek.

MÉLYEBB BEÉPÍTÉS
Az ablak 27 mmrel beljebb került a tetőbe, így a tető természetes elemévé válik.

EGYSZERŰ BEÉPÍTÉS
Az új szerelővasak biztosítják az ablak tökéletes rögzítését a tetőszerkezethez.

SZAKSZERŰ BEÉPÍTÉS – EGYSZERŰBBEN
A VELUX által kifejlesztett új rendszer megkönnyíti az új generációs tetotéri ablakok szakszerű beépítését. Az ablakokat a tetőlécek síkjában, négy szerelővassal kell elhelyezni, mely a szigetelés területén is előrelépést jelent. A mélyebb beépítésnek, az üvegezés még jobb minőségének és a sok új apró részletnek köszönhetően a VELUX tetőtéri ablakok a legmodernebb energiatakarékossági követel ményeknek is megfelelnek. A VELUX tetőtéri ablakok új generációjának komfortfunkciói tetszetős kialakítással párosulnak. A forma tervezés a külső és belső jegyek finom részleteire koncentrált, így az ablakok esztétikusan simulnak mind a tető felületbe, mind a belső térbe.

A VELUX új beépítési rendszert és új elvet dolgozott ki a tetőtéri ablakok még gyorsabb és egyszerűbb beépítéséért. Az új technikai megoldások
segítségével az ablakok kevesebb időráfordítással pontosabban és biztonságosabban helyezhetők el a tetőszerkezetben. Az ablak 4 sarok szerelővassal rögzíthető a cserépléc síkjában. Az ablaktok sarkain hornyok biztosítják a pontos felfekvést, így a rögzítést követő beállítási munka a minimálisra csökken. Az ablaktok aljánál és tetejénél – a cserépléccel megegyező síkban – szerelőlécek biztosítják az ablak megfelelő helyzetét a szarufa közben. A szerelővasak elhelyezkedése és formája megkönnyíti az ablakok egymás mellé vagy fölé helyezését. Ha a tokok közötti távolság 10 cm, a szerelővasak pontosan egymáshoz illeszkednek. Az ablak egyes elemei számozottak, így a szöveg nélküli beépítési út mutató könnyen követhető. Az ablak rögzítéséhez szükséges alkatrészek és az ablak takaróelemei elkülönített beépítési csomagban találhatók, amely meggyorsítja a beépítés folyamatát.

 

GZL tetőtéri ablakok
GGL tetőtéri ablakok
GPL tetőtéri ablakok
Integra GGL tetőtéri ablakok
GVT tetőkibúvók
VLT tetőkibúvók
VELUX burkolókeretek
VELUX kombi burkolókeretek
árnyékolók és kiegészítők
árlista